Джордж Клуни стана баща на 56 г.! Подробности:

george-clooney

Родиха се близнаците на Джордж Клуни и съпругата му Амал. Бебетата са се появили на бял свят в Англия. Там семейството има къща, в която прекараха последните месеци в очакване на раждането на децата им.

Близнаците са момче и момиче. Звездните родителите решиха да ги кръстят Александър и Ела. Говорителят на семейство заяви, че Джордж Клуни не е на себе си от щастие. 56- годишният актьор става баща за първи път.

Заедно със съпругата си, актьорът изчезна от медийното пространство през последните месеци от бременността й.

george-clooney-1

Джордж Клуни се ожени за известната адвокатка Амал Аламудин през 2014 година на пищна сватба във Венеция. Тържеството продължи цели 3 дни, а сред гостите бяха някои от най- известните личности в света. Красивата Амал пък шашна всички с прекрасната си булчинска рокля, за която още се говори.

Актьорът предложи брак на адвокатката по човешките права, само няколко месеца, след като я срещна. А година по- късно, двамата се ожениха.

Преди да срещне Амал Аламудин, Клуни имаше няколко сериозни и дълги връзки, но така и не прераснаха в нещо по- сериозно. Сред най- известните му бивши гаджета са Рене Зеуегър, италианската актриса Елизабет Каналис и кеч звездата Стейси Киблър.

Актьорът има един неуспешен брак със своя колежка, за която е женен четири години. Но през 1993 г. се развеждат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *