Джони Деп – страшна циция

Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд

Джони Деп е безобразно спестовен. Актьорът притежава над 300 милиона долара в новата си сметка, но продължава да цепи всеки цент, одумват го в Холивуд. Поводът за възмущението е годежният пръстен, който карибският пират подари на новата си жена Амбър. Бижуто струва едва 100 хиляди долара, което е нищо за човек с финансовите възможности на Джони.

Карибският пират се стиснал за годежния пръстен
Карибският пират се стиснал за годежния пръстен

Половинката на Деп се показа за пръв път с годежния накит преди около месец. Това стана на път за ресторант в Лос Анджелис. Папараците успяха да щракнат пръстена, но не стана ясно каква е стойността му. Дни по-късно Амбър отново се появи с бижуто и тогава се разбра, че то е изработено от брилянт и бяло злато.

Според специалисти годежното украшение струва не повече от 100 000. Това означава, че е много по-евтино от пръстените, с които знаменитости от шоубизнеса предлагат брак на половинките си. Анджелина Джоли например носи халка със скъпоценен камък за 250 000, а Бионсе – диамант за 5 милиона. Около 1 милион пък струва годежният пръстен на Марая Кери, припомнят запознати с цените на звездните накити.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *