Дженифър Анистън прости изневяра

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън влиза в петия месец от бременността си и вече сериозно се замисля как ще гледа първото си дете. Затова и побърза да се помири с натирения си за изневяра годеник Джъстин Теру. Звездата от „Приятели“ прости прегрешението на прелюбодееца, за да може бебето й да има баща.

Дженифър Анистън Според холивудски клюкари Дженифър и Джъстин решили да дадат шанс на връзката си и да се преместят в Ню Йорк. Анистън се съгласила да последва кръшкача в големия град, въпреки че всичките й приятели и семейството й живеят в Лос Анджелис.

„Двамата обсъдиха възможността да се преселят и стигнаха до извода, че така ще вкарат свеж полъх в отношенията си“, споделят запознати пред „Мирър“.

В момента Теру – почти не се вижда с бременната Джен, тъй като тя си е в Ел Ей, а той не може да напусне Ню Йорк, където работи по нов филм. Именно покрай снимките на тази продукция актьорът започна флирт с колежка, което стана причина официалната му половинка да го зареже, макар да носи детето му в утробата си.

С Дженифър са наясно, че да заживеят в Ню Йорк, е единственият начин да останат заедно. Двамата са готови на всичко заради бебето, не искат то да се роди в разбито семейство“, коментират близки до звездната двойка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *