Дженифър Анистън пак зарязана

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

Дженифър Анистън пак остана без мъж. Бременната звезда от „Приятели“ бе зарязана за пореден път от годеника си навръх своя 45-и рожден ден. Личния си празник тя прекара само в компанията на приятелки.

Близо месец продължи подготовката на актрисата за юбилея й. Тържеството й бе важно, защото това е първият й рожден ден като бъдеща майка. Както самата Дженифър разкри преди няколко месеца, тя носи бебе в утробата си, а баща е приятелят й Джъстин Теру, с който напоследък ту се разделяха, ту се събираха.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Уви, бившата съпруга на Брад Пит бе принудена да духне 45-те свещи без любимия си. Годеникът й отсъстваше от домашното й парти в Бел Еър, като официалното оправдание за липсата му бе сериалът „Остатъците“. Джъстин има важна роля в поредицата и на рождения ден на Анистън трябвало да снима в Ню Йорк.

Отсъствието на Теру от купона даде повод за упорити слухове, че връзката му със звездата от „Приятели“ пак е в криза. Според мълвата бъдещият татко нарочно си измислил работа в другия край на САЩ.

Освен със снимките Джъстин се оправдавал и с друго – с необходимостта да окаже подкрепа на вдовицата и децата на своя приятел Филип Сиймор Хофман. Последният, както вече е добре известно, почина неотдавна в Ню Йорк от свръхдоза дрога.

„Джъстин е напълно разбит от загубата на Фил. На него сега не му е до рождени дни и партита, защото е в траур“, твърди близък на Теру пред „Ю Ес Уикли“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *