Чарлз изгони Камила

Кризата в Бъкингамския дворец се задълбочава! Принц Чарлз и съпругата му Камила от няколко седмици живеят разделени и е въпрос на време да подадат документи за развод. Престолонаследникът все още не бърза да прави резки движения по приключването на брака само защото се страхува за авоарите си.

Камила е убедена, че Чарлз трябва да бъде крал
Камила е убедена, че Чарлз трябва да бъде крал

Проблемите в кралското семейство започнаха още преди няколко седмици. Тогава Камила Паркър-Боулс вдигна скандал на жената на принц Уилям Кейт Мидълтън на семейна вечеря. Попрекалила с пиенето, съпругата на Чарлз дори налетя да бие снаха си. Наложи се войнствената особа да бъде спешно изведена от мъжа си, та да не се стигне до невиждан в историята на монархията панаир. Причините за караницата и досега остават неизвестни. Открай време обаче се говори, че между Кейт и Камила са налице сериозни проблеми. Застаряващата херцогиня на Корнуол не можела да преглътне вероятността младата й родственица да я превари на трона. А такава възможност съществува, защото макар Чарлз да е пръв престолонаследник, британците искат той да отстъпи короната на сина си Уилям.

Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс„Това е най-мрачният сценарий за Камила. Тя винаги е смятала, че Чарлз трябва да е следващият крал и не бива да отстъпва мястото си“, коментират придворни.

Камила повече от 2 десетилетия беше любовница на принца на Уелс, а през 2005-а стана и негова съпруга. Сега, след 9 години брак, отношенията им са толкова обтегнати, че в Лондон вече текат залози за развода им.

Макар Чарлз да не понася жена си, разтрогването на брака не е добра развръзка за него.

Освен че ще предизвика вълна от нежелани коментари в кралството, официалната раздяла ще лиши престолонаследника от 350 милиона паунда. Огромната финансова загуба той ще претърпи при подялбата на семейните авоари.

„Чарлз търси варианти, при които да даде скромна издръжка на Камила и да запази статута си на неин съпруг, без да делят един покрив. Шансовете да се стигне до такъв вариант обаче изглеждат все по-малки. Разводът е по-вероятен“, твърдят хора от антуража на величеството. Според тях Камила се е изнесла от резиденцията на мъжа си в края на януари. Оттогава двама’ та нито се виждали, нито се чували.

Херцогинята си тръгнала с големи куфари, пълни с дрехи и бижута, и се настанила в апартамент.

Тя отклонявала поканите за светски събития и контактувала единствено с най-близките си приятелки. Пред тях обявила, че няма да поеме инициативата за развод, защото все още се надявала отношенията й с Чарлз да се затоплят.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Чарлз изгони Камила"

  1. Анонимен   17.07.2017 at 12:01

    Тя уби Даяна.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *