Бритни Спиърс се омъжи тайно

Бритни Спиърс
Бритни Спиърс

Омъжила ли се е за трети път Бритни Спиърс? Този въпрос развълнува феновете й преди няколко дни. Поводът да си го зададат бе златната халка на пръста, с която певицата се появи на футболен мач на синовете си Шон и Джейдън.

Пръстенът на певицата стана причина за слухове
Пръстенът на певицата стана причина за слухове

32-годишната звезда, която се загаджи с Дейвид Лукадо миналата година, гордо размахвала ръката си на спортното мероприятие. Освен това сияела от щастие.

„Бритни видимо се е поосвежила, след като толкова време изглеждаше потисната и начумерена. На стадиона обаче не обели и дума за това каква е причината за разцъфването й“, споделят в американската преса присъствали на мача.

Певицата има два брака зад гърба си – с танцьора Кевин Федърлайн и с най-добрия си приятел от детинство Джейсън Александър. С последния дори постави рекорд – бе му съпруга eдва 55 часа.

Бритни бе напът да се омъжи и за бившия си агент Джейсън Трауик. С него си размениха годежни пръстени, но изненадващо се разделиха в началото на 2013 г. Съвсем скоро певицата сподели, че се надява да се венчае отново и че много копнее да има още деца. „Бих се радвала, ако имам близнаци“, заяви още тя.

Бритни не крие, че сегашният й интимен партньор я удовлетворява във всяко едно отношение. „Обожавам това, че е толкова страстен, забавен и секси. Обичам го“, категорична е хитовата изпълнителка.

Ако действително се е омъжила за Дейвид Лукадо, то това е станало на тайна церемония, без никакви свидетели. Не е изключено певицата тепърва да вдигне и голяма сватба, на която да почерпи приятелите си за новия съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/C-u5WLJ9Yk4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *