Амбър Хърд обвини Джони Деп в домашно насилие! Появи се насинена! – Снимка:

djoni-dep-ambar-hard

Амбър Хърд се появи с насинено лице в съда и обвини Джони Деп в домашно насилие. Актрисата разпространи из медиите снимка, на която се виждат нараняванията.

Полицията вече издаде ограничителна заповед на Джони Деп, която му забранява да се доближава до Амбър Хърд. Актрисата коментира, че той се появил в дома й, дни след като подала молбата за развод. Вдигнал й скандал и я ударил с телефона си по лицето. След като си тръгнал, Амбър извикала полицията.

По това време обаче, официално Джони Деп се е намирал доста далече от Лос Анджелис, за да промотира новия си филм.

ambar-hard

В съда Амбър заяви, че по време на брака им, звездата от „Карибски пирати“ упражнявал физическо и психическо насилие над нея. Актрисата го обвини, че злоупотребява с алкохол и наркотици и под тяхно въздействие става агресивен.

Амбър Хърд подаде молба за развод с актьора три дни след смъртта на майка му. В документите актрисата посочила, че иска издръжка от него. Адвокатите на актьора контрираха, че бракът им е бил прекалено кратък, за да има финансови претенции. След което последваха разкритията на Амбър Хърд за домашно насилие.

Актрисата може да претендира при развода за половината от състоянието на Деп, което се оценява на 400 млн. долара, тъй като нямат предбрачен договор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *