15-годишната Лурдес – секс маниячка като майка си Мадона!

Лурдес

Само на 15 години, Лурдес Леон изглежда споделя ексхибиционистичните наклонности на известната си майка. Тийнейджърката била заснета зад сцената на турнето MDNA с известното бюстие на майка си и постнала в Туйтър снимката със съобщение  „Лола зад сцената на MDNA“ .

След минути Мадона щяла да излезе на сцената със същия корсет, който е малко по-освежена версия на бюстието на Жан Пол Готие, което певицата носи през 1990 на турнето „Русата Амбиция”. Поп иконата е в момента в Европа на турнето MDNA, което включва 80 държави и започна миналия месец от Тел Авив. Това е деветото световно турне на Мадона. Звездата сменя тоалетите си 8 пъти, но прочутото бюстие е върхът в колекцията. Този път Готие преобрази сутиена и корсета, като ги постави

Мадона

върху костюм. По-рано тази година дизайнерът обясни, че са интерпретирали в 3-D, като целта била да се покаже мъжкото и женското, класиката на Мадона и Жан-Пол Готие през 2012. И други дизайнери са имали късмета да облекат Мадона и трупата й. Между тях са Джеръми Скот, Алигзандър Уанг, Долче и Габана, Фаусто Пулиси, Джей Бранд. Турнето ще пътува от Европа за Американския континент, преди да завърши в Австралия през 2013. Но докато е заета да направи шоуто си съвършено, Мадона трябва да се справя и с предизвикателното поведение на щерка си. Според нея, дъщеря й расте твърде бързо, след като девойката беше хваната да пуши в Ню Йорк по-рано тази година. Звездата обясни, че не одобрява пушенето за никого, най-вече за собствената си дъщеря.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *