Щерката на Майкъл Джексън си преряза вените!

Деми - дъщерята на Майкъл Джексън

  Майкъл Джексън няма покой и в гроба! В средата на миналата седмица единствената му дъщеря Парис посегна на живота си, но за щастие не успя да се убие. Все още няма яснота каква е причината момичето да си посегне, но догадки не липсват.

Според последните слухове прерязалата вените си Парис е била разстроена заради скандал с брат си Принс Майкъл. Източници, близки до клана Джексън, заявили пред списание „Ю Есуикли“, че 15-годишната госпожица се депресирала заради влошените си отношения със семейството. Скандалите й с по-големия й

Майкъл Джексън

брат често излизали от контрол и наставала страшна олелия. Баткото се държал с девойката като баща и се опитвал да управлява живота й. Парис от своя страна била категорично против той да й се меси и да се изживява като неин настойник.

16-годишният младеж не одобрявал това, че сестра му поддържа отношения с биологичната си майка. Медицинската сестра Деби Роу и щерка й дълги години не общували помежду си, но това се променило със смъртта на Джако.

„Принс и Парис са били винаги много близки, но откакто Деби се появи отново в живота им, те са постоанно в конфликт.

Заради скандали с брат си Принс Майкъл единствената дъщеря на Джако, Парис, направи опит за самоубийство

Парис иска да има майка, а Принс не е забравил за ужасните неща, които баща му е споделял за Деби. Той приема, че сестра му като се сближава с майка си, е предателство към баща им. Имаше няколко грандиозни скандала, след които Парис бе много разстроена. Преди последния, тя каза на брат си, че предпочита да отиде при баща си – там, горе, в небето, за да не го слуша повече“, издават близки до семейството.

Втората версия за това, защо госпожицата е решила да си посегне е свързана с делото, което родата й води с компанията, организирала последните концерти на Джако. Всички във фамилията разчитали много на показанията, които момичето ще даде в съда, за да бъде осъдена фирмата за милиони долари. Напрежението около процеса обаче дошло в повече на Парис. Според мълвата тя прерязала вените си, за да си спести ужасяващите разкрития, които трябва да прави пред адвокати на защитата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *