Щерката на Мадона не й се покорява вече! Или как Лурдес тръгна през просото!

Мадона с дъщеря си Лурдес

  Дъщерята на поп кралицата Мадона – Лурдес, се готви да полети от гнездото й. Наследницата на певицата вече е на 16 години и като всеки тийнейджър трудно приема факта, че трябва да се съобразява с правилата на известната си майка. Още повече, че Мадж никак не е популярна с отстъпчивост.

Тази година Лурдес бе записана в колеж в Ню Йорк и за пръв път се сблъска със свободата си. Момичето вече не живее в дома на мама и само решава какво да прави с времето си. в. „Сън“ разкри, че това предизвикало и първите по-сериозни разпри между майка и дъщеря. Лурдес отказвала да слуша наставленията на своята властна родителка и правела всичко напук. Тя посещавала само курсовете, които й харесват, и отказвала да се съобразява с всякакви норми на поведение в колежа. Ситуацията била толкова обтегната, че Мадж се принудила да вразумява момичето, за да не го изключат още първия срок.

16-годишната Лурдес се опълчи, живее по свои правила

Проблемите, които Лурдес се е заела да създава на майка си, обаче не се изчерпват само с образованието й. Преди няколко месеца наследницата на Мадона попадна в пресата с няколко снимки, на които пушеше цигари. По-късно стана ясно, че това се е случило в двора на гимназията, която тогава посещаваше. Скандалът, който избухна в пресата, бързо бе туширан от агентите на звездата, но напрежението около майка и дъщеря продължи да тлее. По време на турнето на Мадж Лурдес трябваше да бъде една от танцьорките на сцената, но малката подразни певицата и тя я натири зад кулисите. Това само затвърди трудното общуване между двете и даде повод за нови ожесточени скандали.

„Мадона иска дъщеря й да е съвсем покорна и мирна, сякаш е малко дете. Лурдес обаче търси своя път в живота и не иска да е вечно в сянката на майка си. Когато бе по-малка, я слушаше с възхищение, но днес е почти жена и не смята, че е редно да върви до полата й като послушно кутре“, обясняват близки до звездното семейство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *