Шок! Съдят Мадона за убийство във Франция!

Мадона

Преди три години една трагедия във Франция удари Мадона с пълна сила: по време на строежа на сцената за един от концертите на звездата двама души намериха смъртта си. Сега с наближаването на датите за концерти на Мадона във Франция, позабравената случка изплува отново. 

Днес е напълно възможно звездата да се изправи пред френското правосъдие, заради мрачната случка от 2009. Тогава, три дни преди  концерта й в Марсилия,  част от сцената се срутва и убива двама техници. Осем други са тежко ранени. Объркана, певицата отменя концерта и се среща със семейството на всяка от жертвите.  Изглежда, че правосъдието не си е гледало работата,  тъй като

Мадона

застрахователят на Мадона не е платил и цент на ищците. Сега обаче звездата е призована да свидетелства в съда. В молба до съдията, един от двамата адвокати на пострадалите семейства пише, че иска изслушване на Мадона, в присъствието на защитник на жертвите. Така щяло да стане ясно как се работи по спектаклите и в крайна сметка да възтържествува справедливостта.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/xoDwfTiYaFc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *