Шок! Дънди Крокодила се развежда

Съвместният живот на Хоган и Козловски продължи 23 години
Съвместният живот на Хоган и Козловски продължи 23 години

  Една от най-известните актьорски двойки в Австралия Пол Хоган и Линда Козловски са подали документи за разтрогване на брака си. Съпрузите са решили след 23-годишния си съвместен живот, че вече не могат да продължават заедно. Така звездите от филма „Дънди Крокодила“ са започнали дело за подялба на авоарите си.

Според представители на 74-годишния Хоган двойката се развежда по взаимно съгласие. Съпрузите не живеят заедно от няколко месеца, но сега им предстои здрава битка за попечителството над 15-годишния им син Чанс. Младежът искал да остане с баща си, но майка му Линда настоявала за пълни права на попечителство и издръжка. Актрисата искала от съда и друго право – да си върне моминската фамилия Козловски, за да не я свързва нищо повече с бившия й съпруг.

Линда и Пол в кадър от "Дънди Крокодила"
Линда и Пол в кадър от „Дънди Крокодила“

Актьорите се запознават по време на заснемането на филма „Дънди Крокодила“ през 1985 г. Лентата ги направи известни по целия свят, а клюките за тях непрекъснато изпълваха жълтата преса. Любовта към Линда е причината поради която Пол се развежда с жена си Нолийн, въпреки че с нея имат 5 деца. Това бе и един от най-грозните и потресаващи публични разводи в историята на Австралия.

Линда и Пол се женят през 1990 г. До скоро семейството обитаваше имение в Калифорния, което съвсем скоро продадоха на новоизгрялата австралийска звезда – Крис Хемсуърт.

За ролята си в „Дънди Крокодила“, приеман за един от най-успешните австралийски филми на всички времена, Хоган бе награден със „Златен глобус“.

Състоянието на актьора се оценява на $ 20 милиона. То обаче може да намалее наполовина, тъй като в голямата си част е натрупано по време на неговия втори брак.

Линда пък вече заявила пред приятели, че не възнамерява да остави на бившия си и пукнат петак.

„По него пропилях младостта си. Това трябва да ми бъде платено“, безкомпромисно обявила актрисата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *