Шер призна, че се друсала

Шер
Шер

  Шер дълги години се опитваше да крои имидж на светица, но се оказа, че и тя има прегрешения. Певицата направи шокиращи признания за младостта си – разкри, че се е друсала, при това нееднократно.

„Не ми харесват наркотиците, но ми се е случвало да пуша трева с приятели може би около 10 пъти в живота ми“, заяви 67-годишната звезда пред списание „Кю“ преди дни.

Певицата направи шокиращи разкрития за бурната си младост
Певицата направи шокиращи разкрития за бурната си младост

Към дрогата тя посегнала по времето, в което напрежението около развода й със Сони Боно, достигнало връхната си точка. Звездата била подучена, че марихуаната ще й помогне да изпусне парата и благодарение на нея ще може отново да се забавлява.

Уви, на Шер тревата не й действала никак добре. Ставало й лошо, а единственият полезен ефект бил, че се отпускала за кратко.

Наркотиците имали отрицателно влияние и върху здравето на певицата и тя потърсила помощ, за да ги спре. Освен това жълтата преса била надушила, че се дрогира, и това заплашвало да съсипе кариерата й.

В крайна сметка Шер се справила с изкушението и приключила с порока. Днес тя твърди: „Наркотиците не бяха част от живота ми, а само мимолетен експеримент“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *