Шер замяза на вещица

Шер
Шер на обложката на албума си

  Супер звездата Шер е заприличала на вещица. 67-годишната изпълнителка напълно отговаря на възрастта си и с всеки опит да я прикрие, изглежда гротескно. Това бе разкрито по време на светско събитие, на което ветеранката се появи, за да промотира новите си парчета.

Само преди месец Шер направи триумфално завръщане на музикалната сцена с чисто нов албум. За неговата корица звездата бе бляскава и излъскана, сякаш е с поне 2 десетилетия по-млада от реалното. Дълги руси букли, опъната кожа, сочен женствен бюст, облечен в ефирна нощница, накараха мъжете да настръхнат от възбуда в очакване на нейното турне.

...и в действителност
…и в действителност

Истината за външния вид на Шер обаче се оказа малко по-различна от тази на корицата на албума й. Певицата вече все по-трудно крие тъмните кръгове около очите си, а кожата й изглежда вампирски бледа, а не бляскава и свежа. Въпреки това на звездата трябва да й се признае, че е притежателка на чудесна фигура. Нея обаче поддържа с помощта на 20 години по-младо гадже, което се грижи за всичките й капризи в леглото.

„Шер е като баба Лили – на професионалните си снимки по-скоро прилича на компютърно изображение. В действителност възрастта не прощава на никого. Защо са тези нелепи игрички с публиката? Никой не очаква от една бабичка да изглежда като Лолита. Нека с достойнство приемат възрастта си, никой не би ги обвинил за това, че имат някоя и друга бръчка“, коментират фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *