Шантавите козметични прийоми на звездите! – виж тук

Том Круз

Чували сте за маските за лице на Том Круз от птичи курешки? Но той съвсем не е единствената звезда, която слага подобни щуротии върху лицето си в името на красотата.

Ето още няколко напълно откачени приоми за красота. Саймън Коуел, например, ползва овча плацента срещу бръчките, а Гуинет Полтроу предпочита змийската отрова, за да се запази младолика.

Какъв е изборът на Кейт Мидълтън? Маска от жила на пчели. Деми Мур пречиства кръвта си с пиявици. Малко по-нормално е предпочитанието на Тери Хатчър- тя прибавя вино към ваната, за да поддържа кожата си мека. Семейство Бекъм, подобно на Том Круз са големи фенове на птичите изпражения. Грижата им за лице се казва „Маска на Гейша” и е всъщност птиче ако от славей, забъркано с крем за лице.

Мила Кунис прекрасният и тен е благодарение на рибата

Ева Лонгория се надява човешката плацента да поддържа кожата й млада. Прекрасният тен на Мила Кунис се дължи на пилинга от рубини и диаманти,  когото актрисата инвестира 7000 долара.

Счита се, че стритите скъпоценни камъни действат като антиоксидант. Усещаме ли рибен вкус? Анджелина Джоли залага на луксозен крем от хайвер на екзотична риба , за да спре времето. Ето и още една почитателка на рибата – Джесика Симпсън.

Актрисата прилага „рибен педикюр”, което е японски патент. Тя потапя крака във вана пълна с риби-доктори и ги оставя да изчистят мъртвата кожа от краката й.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xeLlmyt5oCs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *