Чък Норис иска да се забранят скаутите – гейове!

Чък Норис

Екшън легендата разсърди пропагандиращите за равни права, като заяви, че хомосексуалистите нямат място в скаутските движения.  
Норис се бори срещу опитите да се преобърне вековната политика, която забранява хомосексуални членове в младежките организации на САЩ. Според него, реформата е „неамериканска”. Чък, който е републиканец написал и статия със заглавие „ Създава ли Обама прогейски бойскаути в Америка?”. В статията си, екшън звездата атакува и висш служител на скаутите, който наскоро обяви плановете си да търси промяна в политиката, която забранява на гейовете да бъдат скаути. Чък го обвинява, че се подмазва на Обама. Правилата на организацията

Чък Норис в Перник!

били оспорени, след като лесбийка не била допусната за лидер в скаутската организация на сина си през април. Според шефовете, сексуалната й ориентация не отговаряла на стандартите на групата, а детето й било помолено да напусне.  Това отношение разсърдило общността на хомо-и транссексуалните. Активисти като Джулаин Мур, Рики Мартин и Джордж Такеи са призовали ръководствата на скаутските организации да модернизират политиката си.

Killara – Чък Норис

http://youtu.be/eMSSLkUh6Q0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *