Чарли Шийн заплашил мъж с убийство! Полицаи го разпитаха!

Чарли Шийн

  Любимият комик на Америка Чарли Шийн пак затъва. Звездата от „Уолстрийт“ и сериала „Двама мъже и половина“ дълго време се бори с пороците си – пиене, дрога и проститутки, но сега отново се е предал пред тях. На всичкото отгоре напоследък си има и сериозни проблеми с полицията.

Тези дни сайтът „ТиЕмЗет“ оповести, че Чарли е на път да попадне в затвора по много сериозни обвинения. Актьорът отправил смъртни заплахи към мъж, с когото се запознал на парти. Притеснил човека с есемес и се зарекъл да го застреля.

Потърпевшият се оплакал на властите и е въпрос на време Чарли да бъде привикан в полицията да дава обяснения. Адресатът на заплахата бил уплашен, че под действието на опиати Шийн можело наистина да изпълни заканата си и да го премахне.

Това не е първият път, когато актьорът се замесва в подобен скандал. През март 2011г. в дома му в Бевърли Хилс беше направен обиск. До там се стигна заради подозрения, че Чарли държи вкъщи боеприпаси и пистолети без разрешително. На него тогава му се размина от по-сериозно наказание, но дали и този път ще е така?

Приятели на Чарли са убедени, че и сега е невинен. Според тях той е жертва на изнудвачи. „Наумили са си да му изцицат няколко хиляди долара. Наистина на моменти той е неадекватен, но убиец не е!“, защитават Шийн приближените му. В антуража му са обезпокоени, че разправиите могат да станат повод Чарли да затъне още повече в пороците си.

След серия от рехабилитации в престижни клиники той уж се бе справил със зависимостта си към дрогата и дори стартира турне из Америка, но напоследък отново се е върнал към предишния си разрушителен живот.

Той смъркал кокаин, пушил трева, прекалявал с алкохола и гледал много порно, след което си викал проститутки вкъщи и правели оргии. „Той си е такъв и нищо не е в състояние да го промени“, категорични са в обкръжението на звездата от „Двама мъже и половина“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *