Чарли Шийн: „Двама мъже и половина” е нищо без мен

Чарли Шийн и бившата му съпруга

Ащън Къчър е бездарник, а „Двама мъже и половина” е едно нищо без мен. Това заяви шантавият актьор Чарли Шийн пред клюкарски издания в САЩ, по повод на популярния сериал, в който играеше дълго време.  Той не пропусна да оплюе в изключително свободна форма наследника си Ащън Къчър, когото нарече бездарник и поплювко.

Чарли бе изритан от популярния сериал през миналата година, след като сам си подложи легло от рози, оплювайки шефовете си неколкократно в медийното пространство. Преди да получи червен картон, Шийн започна задочен скандал със създателите на „Двама мъже и половина”, като и двете страни използваха медиите за размяна на остри реплики.

Ащън Къчър

На няколко пъти той жестоко обиди единият от продуцентите Чък Лори и очаквано хвана влака за село. Тогава своенравният актьор заяви:

„До гуша ми дойде да се правя на шантав и непрекъснато да говоря лъжи за сериала. Втръсна ми да разправям наляво и надясно, че става нещо от него, при положение, че той си е гола вода. Филмчето е като платноходка – ходи натам, накъдето я завлекат вълните” , каза артистът и се самосравни с основната носеща опора на шоуто, която глупавите продуценти отсранили с неговото уволнение.

„А Ащън Къчър е страхотен бездарник, който не може и сополите си сам да избърше. Не знам откъде го измъкнаха тоя дрисльо, ама той още повече развали и без това тъпия филм. Все пак донякъде си има извинение, защото истината е, че само аз можех да се справя на ниво с толкова лошо написан сценарий”

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *