Цензурираха филм с лесбийски сцени на Ева Лонгория

Скандалните лесбо сцени, които изумиха испанците

Любимката на милиони зрители по света актрисата от хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ стана жертва на консерватизма на испанските власти. Властите в Испания решиха да изрежат лесбо сцените на Ева Лонгория от новия й филм  „Without Men“, защото ги сметнали за твърде провокативни. В скандалния за испанците филм главна роля играе и холивудската знаменитост  Крисчън Слейтър.

Ева Лонгория много сериозно обмисля, дали отново да се снима в лесбо сцени

Слейтър и Ева Лонгория всъщност били много изненадани от реакцията на испанските власти, защото ги мислели за много по – освободени и се чувствали засегнати от решението им, защото чрез небивалото орязване променят смисъла на филма. „Without Men“ е една история за мъничко селце, в която жените започват да си доставят сексуална наслада сами, тъй като съпрузите им се бият на фронта.

В резултат на решението на испанските власти да премахнат всички лесбо сцени обаче от филма се отказа и Барселонския международен фестивал на гей филмите, защото считат, че е  твърде некоректно от страна на дистрибутора да им пробутва нещо съвсем различно поради предразсъдъци.

Ето и някои от скандалните лесбо сцени! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *