Хулио Иглесиас: Душата на жена ми ме командва!

Чаровникът Хулио Иглесиас

Хулио Иглесиас се шегува, че душата на жена му често му дава нареждания. Испанската звезда е известен с екстравагантния си сексуален живот, но наскоро отрече да е спал с над 3000 жени.

Хулио е с Миранда Райнсбургер повече от 20 години, като двойката се ожени през 2010. Певецът твърди, че не би могъл да бъде по-щастлив, и че с жена си са създадени един за друг. „ Аз обичам жените и те ми се отблагодаряват добре. Наистина ги обичам, но една обичам повече от другите: тази, с която споделям живота си от 23 години и половина. Днес я обичам даже повече, отколкото когато я срещнах за пръв път. Нашите души са едно. Даже когато някога нейната душа заповядва на моята. Това е ценно нещо и с нея аз изградих огромна част от семейството си. 68-годишният певец презаписва някои от старите си песни и е

Хулио Иглесиас и Миранда Ринсбургер

удивен от резултатите. Той смята,  че гласът му се е подобрил с възрастта, което според него е нормално за певците. „Записвам старите си песни пак защото днес пея по-добре, отколкото когато ги записвах първия път. Освен това искам да дам още един шанс на песните, които пея на френски и не са толкова добри,” обяснява звездата. „Възрастта! Попитайте Шарл Азнавур- възхищавам се от него: колкото повече остарява, толкова по-добре пее. Пял съм и с най-добрите певци, Синатра, Стиви Уондър, Даяна Рос… Те ме научиха на всичко“, споделя Хулио.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/PeShS2kxDJ0

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Хулио Иглесиас: Душата на жена ми ме командва!"

  1. Pingback: aurogra doesn't work

  2. Pingback: clomiphene citrate mechanism of action

  3. Pingback: sildenafil 100mg tab

  4. Pingback: priligy price in india

  5. Pingback: liquid cialis reviews

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *