Хари Потър е психично болен !

Даниел Радклиф
Въпреки заболяването си , Даниел Радклиф се справи блестящо с ролята на Хари Потър

Даниел Радклиф е с психично заболяване. Това обяви самият той. Заболяването му е свързано с маниакалност, необясним страх и безпокойство. Лекарите определят психичния му проблем като обсесивно – компулсивно разтройство.

Даниел Радклиф съобщи , че болестта му датира от много години. Първите признаци се появяват, когато е едва на 5 години. Актьорът, който изигра Хари Потър, каза, че грешката му е, че търси лечение едва, когато страхът и маниакалността му станат неконтролируеми. Едва преди година Радклиф се подлага на лечение и твърди, че това му е помагнало изключително много да води нормален живот. Хари Потър смята, че състоянията му са изчезнали благодарение на правилно овладяване на симптомите от лекарите. Актьорът каза още, че през целия си живот е

Хари Потър
Светът на Хари Потър най - вероятно е засилил симптомите на Радклиф, което е наложило лечението му.

повтарял дадена фраза, за да се справя със стресови ситуации и да овладява безпокойството.
Диагнозата на Даниел Радклиф е свързана с извършване на ритуали и паразитни действия, които страдащия от обсесивно – компулсивно разтройство извършва с цел да се избави от необяснимия страх. Именно това напомня много на сюжета на филма “ Хари Потър “ . Въпреки проблема си и тайнствения свят на своя герой обаче,Радклиф се справи блестящо с ролята.Напълно възможно е симптомите на Даниел да са напомнили за себе си преди години и заради тайнството на Хари Потър и огромното напрежение и известност, което се изсипа върху него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *