Филип Киркоров пръсна 35 бона за ЧРД на дъщеря си

Алла-Виктория е като истинска принцеса за баща си
Алла-Виктория е като истинска принцеса за баща си

Звездата на руската естрада Филип Киркоров огранизира холивудски рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория, която преди дни навърши годинки. Само за подаръци певецът с български корени пръснал 300 хил. рубли, което е почти 13 хиляди лева, съобщиха колеги от руския сайт „7 дни“.

Филип Киркоров дъщеляПървородното отроче на Киркоров, което също като по-малкото си братче е от сурогатна майка, се роди на 26 ноември 2011 г. Семейното тържество обаче бе отложено с няколко дни, заради гастроли на Филип из Русия. По време на последната му спирка в град Екатеринбург Кироров буквално изкупил оловината артикули от агазин за детски играчки един от местните универмагове, по нашенски молове.

3а празника ма Алла-Виктория варненецът ангажирал ресторант в „Рубльовка“ – московския квартал на богатите, където е и скъпарската къща на звездата в съседство с тези на Михаил Горбачов, Владимир Путин и Дмитрий Медведев. Популярният изпълнител наел балната зала на ресторанта, а край масите се разположили бившата му съпруга Алла Пугачова и Максим Галкин, нейната дъщеря Кристина Оберкайте, кръстникът на рожденичката – водещият на руското предаване „Нека говорят“ Андрей Ма-лахов, родената във Варна леля на Киркоров – Мари, пристигнала специално от Америка, където живее от години… Леля Мари, която е оперна певица, изнесла мини концерт, като изпяла няколко арии в чест на малката принцеса.

Цялото събитие преминало в рамките на абсолютна секретност, като, въпреки че рожденият ден е детски, на тържеството нямало други хлапета освен брата на Алла-Виктория Мартин-Кристо и дъщерята на Оберкайте. Целият масраф за празника струвал на татко филип почти 800 хил. рубли, които се равняват на почти 35 хил. лева, твърдят от Русия.

Далеч по-дебело се очертава да излезе вторият рожден ден на Мартин-Кристо, който, живот и здраве, Киркорови ще честват идното лято. Тези дни се разбра, че мегазвездата на руската естрада е спечелил делото за двата си апартамента в курорта Свети Константи и Елена, които бяха продадени без негово знание от бившият му пълномощник за България Пламен Маджуров. Според брокери в морската ни столица пазарната оценка на апартаментите, обединени в мезонет, е близо 2 милиона лева.

„На рождения ден на Алла-Виктория Филип очакваше развой по делото, седмица-две по-късно от България му съобщиха добрата новина. Още на тържеството той спомена, че смята да прехвърли мезонета на двете си деца“, колегите от ския сайт, които следят от близо житието-битието и всичко случващо се около Киркоров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *