Уитни Хюстън била шокирана от подарък на Джако!

Уитни Хюстън

Всички приятели на звездата и самата тя били изненадани, когато Майкъл Джексън и подарил маймунка за рожденния ден. Приживе двамата били близки приятели и се смята, че дори имали романтична връзка. Приятел на Уитни си спомня каква била изненадата, когато Кралят на попа й дал необикновения подарък.

Хората очаквали всичко друго, но не и маймунка, никой не могъл да повярва, а веднага след празненството Уитни я занесла в зоологическата градина.  Певицата си отиде през февруари на 48 годишна възраст, след като се удави във ваната в хотела. Приживе тя водеше упоритa борба с наркотиците и се смята, че тe имат голяма роля за ненавременната й смърт.  Приятелите й искат хората да познават истинската Уитни, много по-забавна, отколкото

Уитни Хюстън и Джако

могат да си представят. Така например тя била изключително бъбрива и да отиде човек на кино с нея било истинско изпитание. Близък приятел си спомня, че в началото на 90-те отишъл на кино със звездата, но тя не спряла да бърбори, докато накрая една от зрителките се обърнала и я помолила да млъкне. Уитни я хванала за косата и й казала да не бъде толкова груба.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Z2dMmVEnV8U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *