Уитни Хюстън била лесбийка

Боби Браун и Уитни Хюстън

Слуховете и спекулациите около починалата преди две седмици американска супер звезда Уитни Хюстън я изкараха доста двойнствена личност. Според британски гей активист, певицата била обратна. И именно напрежението от това, че трябвало да се преструва на хетеросексуална дама, я тласнало към дрогата и алкохола.

„Уитни имаше своите големи тайни. Тя беше най-щастлива през 80-те години, когато освен, че достигна пика в кариерата си, беше и най-пълноценна в личния си живот със своята партньорка. Двете много се обичаха и това й даваше стимул да твори“, разкрива сензационно гей активистът Питър Татчер.

Пред „Дейли Стар“ дългогодишният борец за правата на хомосексуалистите отказва да разкрие, коя е била тайната изгора на Хюстън. По думите му това нямало никакво значение сега, когато звездата не е сред живите.

Причината Татчер да разкаже историята на лесбийските отклонения на покойната изпълнителка е желанието му да даде пример как подтискането на чувствата може да доведе до сериозни душевни проблеми. Британецът е категоричен, че потайността на Уитни и нейните неизживени копнежи са я тласнали към дрогата и алкохола.

Уитни Хюстън

Бракът й с Боби Браун беше само параван. Тя ужасно се страхуваше да разкрие каква е всъщност“, казва още Татчер.

Теорията, че Уитни наистина е имала таен живот, се потвърждава и от изказвания на нейни близки в последните години. Зълва й например е споделяла, че често я е виждала отпусната в компанията на други жени. Съпругът й Боби Браун пък разкри в автобиографичната си книга, че връзката му с Хюстън е била режисирана от нея.

„Още от самото начало бракът ни беше провален. Сега разбирам, че Уитни имаше съвсем различна причина да се омъжи за мен. Аз желаех да съм с човек, когото обичам, и да имам деца. Тя пък искаше да изчисти имиджа си“, обяснил е в томчето Боби Браун.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *