Уил Смит натирен от жена си

Уил Смит със съпругата си Джейда
Уил Смит със съпругата си Джейда

  Семейни кризи яко тресат Холивуд напоследък. След като преди седмица и половина Орландо Блум и манекенката Миранда Кер обявиха, че се развеждат, сега слуховете отреждат за Уил Смит.

Според светския сайт „Радар онлайн“ чернокожият актьор и съпругата му Джейда Пинкет – Смит живеят разделени от доста време. Двамата не се появявали заедно от два месеца, а изказванията им по този повод пред журналисти са доста противоречиви.

Уил СмитУил е в Ню Орлиънс от септември, където снима филма „Фокус“. Джейда пък неотдавна бе в Париж с дъщеря си Уилоу и с майка си. Когато се върна в САЩ, госпожата изненадващо се нанесе в дома на брат си Калеб в Калифорния.

„С Уил можем да правим каквото си искаме. Това не означава, че имаме отворена връзка, а че имаме зряла такава. Когато със съпруга си преминаваш през буря, трябва да спреш да мислиш за това какво си очаквал и вярвал, че ще бъде един брак“, заяви наскоро Джейда в пресата и така потвърди съмненията за разпада на семейството й.

Това далеч не е първият път, в който тръгват слухове, че любовният живот на Уил и жена му куца. През лятото на 2011 г. сп. „Ин тъч“ писа, че Джейда е изневерявала с певеца Марк Антъни. Двамата били дълги години семейни приятели, а освен това участвали и в общ сериал. В един момент обаче решили да опитат и забранения плод.

Преди месец се заговори и че семейство Смит усилено продава къщите си. Според холивудските хроникьори съпрузите се освобождават от недвижимата си собственост, защото така ще им е по-лесно да поделят имането си.

Уил и Джейда са женени от 15 години и от брака си имат две деца – Джейдън и Уилоу. Откакто са семейство, двамата пожънаха големи успехи в кариерите си и това логично наля милиони в банковите им сметки. Според запознати състоянието им днес се изчислява на около 220 милиона долара, като само 20 от тях са изкарани лично от Джейда. При развод актрисата ще одруса стабилно бащата на децата си, тъй като Темида ще й присъди най-малко половината от авоарите на тандема.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *