Уил Смит в развод

Уил Смит Марго Роби са неразделни
Уил Смит Марго Роби са неразделни

Бракът на Уил Смит вече не може да бъде спасен. Доказателство за това е привързаността на чернокожия актьор към млада колежка. Звездата от „Мъже в черно“ напоследък е неразделен с австралийската актриса Марго Роби. За нея упорито се говори, че е новата му половинка.

Актьорите се забавляват пред камерите
Актьорите се забавляват пред камерите

След 16-годишния си брак с Джейда Пинкет – Смит Уил се е насочил към по-свежа плът. В момента двамата с Марго са в Буенос Айрес, където работят по съвместен филм. Двамата прекарват заедно всеки миг и на снимачната площадка, и извън нея. Затова и всички вече са убедени, че отношенията им не са само колегиални.

Преди две седмици в интернет се появиха снимки, на които Уил и Марго изглеждат твърде интимни. На кадрите той е без блуза, а тя – полугола, „фотосите са пълна лиготия, но показват, че двамата много са се сближили“, коментираха тогава пред сп. „Стар“ близки до холивудския негър.

45-годишният актьор и 23-годишната блондинка никак не са притеснени от слуховете, че имат връзка. Дори напротив – приемат ги като добра реклама на комедията, по която се трудят. В лентата първоначално трябваше да се снимат Бен Афлек и Кристен Стюарт, но те се отказаха от проекта и Смит и Роби заеха тяхното място.

Още по време на предварителните обсъждания на сценария продуцентите установили, че между звездите на филма има страхотна химия. „Предполагахме, че ще си паснат добре, но не и чак толкоз. Те надминаха всичките ни очаквания“, споделят от екипа на продукцията пред „библията на американските кинаджии“ „Холивуд рипортър“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *