Ужас! Това ли е победителката на Евровизия 2004 Руслана?

Руслана победителката на Евровизия 2004!

Помните ли Руслана? Шармантната победителка на конкурса „Евровизия 2004“, завладяла Европа и света с дивите си танци? Красавицата от Украйна с разкошната дълга коса, сочно и кръшно тяло? Е забравете го!

Ето как изглежда днес, само няколко години след световната си слава, все още младата певица, днес изглежда повече от ужасно! И стряска феновете си. Те се чудят какво става с нея? Какво е накарало да спре да се грижи за себе си? Според нейни приятели, причината за запуснатата външност е страстта на певицата към силните напитки и любовно разочарование. Руслана Лижичко, по-популярна предимно като Руслана, е родена на 24 май 1973 година в

Руслана 2004

Украинския град Лвов. Изпълнителката на „Диви танци“  е певица, танцьорка, композитор, диригент, пианист и продуцент. Освен приза на Евровизия тя печели още и наградата на  Световните музикални награди „Word Music Awards“ и победител в конкурса за песен Евровизия 2004. Украинката сама пише текстовете и музиката си, сама продуцира песните и видео клиповете си.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/YVsiMn3lBdA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *