Топ 10 на най-страстните любовни истории в Холивуд!

Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките на “Клеопатра”

  Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън завъртат два пъти кошмарното колело на брачния капан. Тяхната взривоопасна и деструктивна връзка е легендарна. Бурната им любовна афера започва през 1962 година по време на снимките на филма „Клеопатра“. По това време и двамата са женени. Той – за първата си съпруга Сибил Уилямс, тя – за четвъртия си мъж Еди Фишер. Страстта им е като действащ вулкан -гореща, изгаряща и изпепеляваща. И двамата са известни с общата си любов към алкохола която фатално запоява съжителството им. Скандалите, крясъците и шамарите започват още преди те да се обвържат законно. Връзката им е пагубна и за двамата, но както често се случва – любовта им е по-силна от здравия разум.

Лиз и Ричард се женят през 1964 година. В продължение на десетилетие бурните им страсти побъркват артистичните среди. Истеричните ревниви сцени и безкрайните алкохолни запои, предизвикват недоумение дори и в бохемските среди. Пиянските крясъци на Лиз, делириумите на Бъртън и бумтежите от агресивното им, неконтролируемо поведение още кънтят из холивудските студия. Режисьори, продуценти, агенти, ресторантьори и приятели си отдъхват, когато двойката се развежда през 1974 г. Радостта им обаче не трае дълго. Преди мастилото върху съдебните документи да изсъхне, те се венчават отново. Вторият им брак се разпуква бързо и приключва след по-малко от година. Из холивудските среди се носят слухове, че нестихващата им страст продължава до смъртта на Бъртън, който малко преди това предложил брак на Лиз за трети път.

Популярната през 50-те и 60-те години актриса Натали Ууд се влюбва в Робърт Уогнър в момента, в който го вижда на снимачната площадка. Тя

Мелани Грифит и Дон Джонсън

е на 18 години, той – на 26. Без всякакви притеснения Натали отива при Робърт и му предлага да вечерят заедно. Двамата се женят една година по-късно, през 1957 г. Въпреки голямата й популярност и физическа красота Натали е известна с несигурността си и саморазрушителните си комплекси. Тя балансира нестабилния си характер и честите си емоционални сривове с литри водка и шепи успокоителни. Самоубийственото й самолечение развежда актьорите през 1962 г. Десет години по-късно Натали и Робърт се събират отново и остават заедно до мистериозната смърт на Ууд през 1981 г.

Мелани Грифит и Дон Джонсън са поредната безумна двойка, обвита в силни страсти и алкохолни изпарения. Мелани е само на 14 години, когато започва да се среща с 22-годишния Дон. Те се запознават на снимачната площадка на филма

Мелани Грифит с Антонио Бандерас

„Експериментът Харад“, където Мелани участва в една от масовките. За да избегнат скандала около възрастта на Грифит, те държат връзката си в тайна, която всъщност не е тайна за никого от кинаджийската гилдия. Влюбените сключват брак в момента, в който младата актриса навършва 19 години. По това време и двамата са вече оформени алкохолици, които изпадат в тежки запои. Скандалите между тях често завършват с физически конфликти и независимо от дългогодишната им връзка, бракът им трае само 6 месеца. След развода Мелани влиза в клиника за алкохолици. Дон също решава да пребори демоните си. През 1988 г. трезви и спретнати те решават да опитат отново. Ражда им се-момиченце – Дакота, което става причина те да се оженят повторно през 1989 г. Опитът им се оказва доста успешен, докато през 1996 г. на хоризонта не се появява сеньор Бандерас.

Шон Пен и Робин Райт

Един от най-скандалните рапъри Еминем се жени за ученическата си любов Кимбърли Анн Скот през 1999 г. Още преди да кажат официалното „да“, десетгодишната им връзка е пълна с конфликти, караници, раздели и разправии. Бракът усложнява техните взаимоотношения, които се изострят след раждането на дъщеря им Хейли. След невероятни сблъсъци, които жълтата преса отразява непрекъснато, те се развеждат през 2001 г. Еминем излива цялата си ярост с агресивни, обидни унизителни рапърски текстове, като буквално превръща Ким в евтина и мръсна пачавра. Тя от своя страна го прави на парцал пред медиите и го съди за клевета, след като Еминем описва смъртта й в една от песните си. Изненадващо за всички, след скандалните публични изяви и безкрайни съдебни дела, двамата се събират отново през 2006 г. Вторият рападжийски брак оцелява по-малко от година, но този път Еминем и Ким се развеждат много по-цивилизовано, без излишен шум и съдебни разправии.

Еминел и Кимбърли Анн Скот

Шон Пен и Робин Райт създават две деца, преди да сключат брак през 1996 г. Съпружеската им идилия се клати цели 11 години, преди двойката да подаде молба за развод през 2007 г. Няколко месеца след това те оттеглят молбата си. През 2009 г. Шон Пен пуска самостоятелен иск, който анулира след 3 месеца. Само 60 дена след това Робин Райт подава документи за раздяла. Двойката се развежда през 2010 г. и по всичко личи, че продължение няма да има. Неуправляемата залязваща звезда Бритни Спиърс не влиза в тази класация, но родителите й – Джейми и Лин Спиърс са вътре. Непрекъснатите конфликти около контрола на парите и поведението на младата певица ги развеждат през 2002 г. След 8 години, когато Бритни решава да управлява сама финансите и живота си, те се събират отново.

Сандра и Тери Кауфман не са нито богати, нито известни, но тяхната история си струва да се разкаже. Любовта ги събира през 1958 година. Конфликти около нестабилното им финансово положение разделят през 1960 г. След взвода си двамата отиват да живеят в различни щати и се решават да минат под венчило с когото и да било. Петдесет години по-късно те се срещат съвсем случайно, влюбват се отново се разписват без колебания. В момента двамата пенсионери изживяват медения си месец, който вече трае вече от година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *