Том Круз се маже с изпражнения срещу бръчки!

Том Круз

В името на красотата какво ли не прави човек. Ботокс, пластични операции, киснене по вани с най-различни субстанции. По суетните хора всячески се надпреварват с времето, къде успешно къде не толкова.

Но палмата на първенството я държи холивудският чаровник Том Круз. Кино звездата маже лицето си с птичи изпражнения,  за да скрие отпечатъка на времето. Том Круз се е отказал от традиционните процедури, като пълнители, златни мрежички под кожата на лицето, силикон и БОТОКС и вместо това е избрал този нетрадиционен японски трик. Според близки нему, Том разказал на приятелите си, че е доволен от резултатите. Той започнал скоро да експериментира и с крем от изпражнения на славей, след като му го препоръчал приятел. Какво ли ще последва? В някой части на България, бабите

Tom Cruise

препоръчват да се пие урина, като подмладяващо средство,  естествено ако удържиш на миризмата, резултатите са впечатляващи. Така поне твърдят бабите, а ние нямаме основания да се съмняваме в тях! Но това не е най-ексцентричната прищявка на богатите и известните, преди време силна популярност сред хайлайфа, включително и у нас, придоби едно кафе от … изпражнения на индонезийска маймунка. И до сега можете си поръчате в реномираните заведения, една чашка от този елексир, срещу скромната сума от 70 лева.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/NL2YMK4-CuE

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Том Круз се маже с изпражнения срещу бръчки!"

  1. Umutesi   01.07.2012 at 17:26

    На какво ли вече не са способни заради пустата красота 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *