Том Круз нареди да изгонят останалите гости в хотел, за да вечеря сам!

Том е капризен като .. звезда

Том Круз се опитал да накара персонала от бутиковия хотел Форза Маре в Черна гора да изрита гостите си, за да може той да се храни сам.

Мениджърът на хотела, обаче отказал да изпълни молбата на актьора с думите „ Кой си мисли, че е г-н Круз?’ Хотелът е пълен и няма да е честно спрямо останалите гости”. Това не спряло 50-годишния актьор и той си поръчал банкет с морка храна от ресторанта да бъде организиран на яхтата му, за да се храни на спокойствие.

Наскоро Том Круз беше сериозно притеснен в Хертфордшър, Източна Англия, когатоне можа да си плати сметката в местен индийски ресторант. Актьорът напуснал зачервен от срам, когато от ресторанта му казали, че не приемат неговата карта Американ Експрес и долари.

Том Круз

Той споменал на мениджъра, че ресторантът му бил препоръчан, но не уточнил от кого. Накрая, когато поискал да плати се оказало, че няма как и една дама платила с банкноти от 50 паунда.

Първи в ресторанта влезли бодигардовете на звездата, които предупредили, че идва холивудска знаменитост. Мениджърът споделя, че били шокиран и просто искали да бъдат професионалисти.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yZS-GG7YS6g

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *