Тина Търнър се омъжи в зелена рокля

Тина и Ервин станаха семейство след 27 години любов

  Тина Търнър най-накрая се престраши да стане съпруга на своя дългогодишен приятел. 73-годишната рок певица се венча за продуцента Ервин Бах на церемония през уикенда. Тържеството се състоя в имението на двойката на брега на езерото в Цюрих. На събитието бяха взети всякакви мерки за сигурност, но въпреки това снимки на щастливата булка все пак се появиха в мрежата.

Тина и 16 години по-младият й мъж встъпиха в граждански брак още на 19 юли, 2 дни преди официалното тържество. Те се венчаха дискретно в кметството в Цюрих, а след това, вече женени, се върнаха в дома си, за да се приготвят за посрещането на гости.

На почерпката младоженците над 120 души от шоубизнеса. Имаше и много фойерверки, а хеликоптер хвърляше конфети от въздуха. Сред присъстващите на сватбата бяха модните дизайнери Долче и Габана, Джорджо Армани, британският музикант Дейвид Боуи, колегите му Брайън Адамс, и Ерос Рамацоти, както и американската телевизионна водеща Опра Уинфри.

Тина, в тъмнозелена булчинска рокля, получава поздравления

По решение на Тина на тържеството бе наложен строг дрескод. Мъжете до един бяха облечени в черни смокинги, а жените – в дълги бели рокли. Шаферките на булката пък бяха избрани сред децата на поканените и до една носеха бонбоненорозови роклички. Украсата и аранжировката в градината, където се състоя разточителната вечеря, бе ненатрапчива. Тя бе в тъмнолилаво и бяло, а масите бяха подредени сред тучната зеленина на имението.

За съжаление на Тина и Ервин дори високите стени на къщата им не можаха да попречат на медиите да отразят сватбата. Още от ранни зори пред имението се бяха събрали журналисти и любопитни зяпачи, та трябваше полицията да се намеси и да пусне патрули в района. Ченгетата пазеха да не би някой от натрапниците да реши да прескочи огражденията и да обезпокои звездната двойка.

Ордите фотографи бяха блокирали езерото в близост до дома на Тина с надеждата от там да си осигурят хубава гледка към венчавката. Германският таблоид „Билд“ обаче успя да разположи най-вещо своите папараци и именно те се сдобиха с ексклузивни кадри от събитието. На снимките се вижда как Търнър е в прегръдките на мъжа си и получава поздравления от свой гост. Тя

Всички гости са в официално облекло

е в булчинската рокля, която й е специален подарък от дизайнера Джорджо Армани. Тоалетът не е класически сватбарски – тъмнозелен е на цвят, а дължината му е малко под коленете.

Ервин и Тина са двойка от 27 години, когато се срещнаха на светско събитие. По това време бракът на певицата с музиканта Айк Тьрнър отдавна бе приключил.

Продуцентът и звездата заживяха в Швейцария, за да са далеч от тълпите почитатели и дебнещите ги фотографи. До 2013-а двамата не мислеха за брак. В началото на тази година Тина обаче пожела да постави ново начало на живота си. Тя се отказа от американското си гражданство, получи швейцарски паспорт и прие предложението на любимия си Ервин да стане негова законна съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *