Съпругът на Ла Тоя Джексън я смазвал от бой

Ла Тоя Джексън е настойник на децата на Майкъл Джексън

  Шокиращи разкрития за миналото си направи сестрата на Майкъл Джексън Ла Тоя. 56-годишната певица обяви в пилотния епизод на новото си риалити, че дълги години е била малтретирана от своя съпруг и мениджър Джак Гордън. Връзката й с него продължи до средата на 90-те, когато звездата събра смелост да го напусне.

„Той ме заключваше в гримьорната и ме биеше. Знаех, че някой ден ще се стегна и ще го зарежа. За това се опитвам да разкажа и в шоуто си – човек трябва сам да заслужи живота който иска да води“, сподели в първите минути на предаването Ла Тоя. Тя показа и свои снимки с посинено око, резултат от семейния тормоз.

Певицата стигна и още по-далеч в откровенията. Пред камерите тя обяви, че не е искала да ходи на погребението на брат си. Била толкова разстроена от внезапната кончина на Майкъл, че в продължение на няколко дни плакала неутешимо.

Сестрата на Джако заряза съпруга си Джак Гордън

„Исках да го запомня такъв какъвто беше, а не като труп в ковчег. Това, което ме убеди да присъствам на траурната церемония, бяха неговите деца. Те са толкова малки, а не се разстроиха, не изглеждаха съсипани от загубата на баща си. Бяха много смели и ми вдъхнаха сили“, обяснява Ла Тоя.

В момента именно тя е настойник на наследниците на Джако – Принс Майкъл, Парис и Бланкет. Преди това да стане факт обаче, певицата трябваше да се изправи срещу цялото си семейство, за да поеме грижите за децата. Майка й, сестра й Джанет и братята й категорично отказваха на чедата на Майкъл Джексън правото да изберат сами с кого да живеят. Причината за упоритостта на родата бе, че този, който гледа синовете и щерката на Майкъл, получава права и върху богатството му.

Поела грижите за децата, сега Ла Тоя отговаря и за тяхното наследство. Така ще е до навършването им на пълнолетие. „Те не искаха никой друг освен леля им Ла Тоя да им е настойник, защото й имат доверие“, разкриват от антуража на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *