Сциентологията развела Том Круз

Том Круз и Кейти Холмс
Том Круз и Кейти Холмс

Том Круз най-накрая каза каква е истината за края на брака му с Кейти Холмс. Докато даваше показания за съдебно дело, холивудският актьор сподели, че третата му съпруга се развела с него, за да защити дъщеря им Сури от сциентологията. Така де факто звездата от „Мисията невъзможна“ потвърди онова, което мнозина от феновете му подозираха през цялото време.

Том Круз с дъщеря си Сури
Том Круз с дъщеря си Сури

Круз е виден член на митичната организация. Той опита да вкара там и жена си, която е католичка, но Кейти Холмс така и не повярва на сциентолозите.

Круз и третата му съпруга започнаха да се срещат през 2005-а, а се ожениха през следващата година. През 2006-а се роди и дъщеря им Сури. Бракът им изглеждаше щастлив в очите на хората до юни 2012-а, когато Кейти изненадващо напусна мъжа си. Месец по-късно тя подаде молба за развод.

Миналата година някои медии съобщиха, че Том не се е виждал със своята дъщеря цели 110 дни след развода. Той от своя страна веднага даде на съд изданията, позволили си да публикуват подобни твърдения, за цели 50 милиона долара. В последвалите си показания пред Темида Круз заяви, че той е отговорен родител, че си говорят доста често със Сури по телефона и че не я е изоставял никога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *