Спипаха Джак Никълсън и Брад Пит с крадени коли

Джак Никълсън

Имената на холивудските звезди Джак Никълсън и Брад Пит бяха замесени в кражба на коли, в два напълно отделни случая. На задържаните са повдигнати реални обвинения за незаконно присвояване и ще бъдат изправени пред съда за простъпките си.

В началото на седмицата, мъж на 41 години от Североизточна Бразилия бе задържан от бдителни полицаи, докато препускал из улиците на град Ресифи с краден автомобил. Когато ченгетата поискали документите за самоличност на подозрителния Рикардо де Барос, престъпникът извадил лична карта с името на Педро Сентимо, а на снимката се мъдрел портретът на популярния американски артист Джак Никълсън.

Рикардо смело използвал известна фотография на Никълсън, въпреки че между актьора и него нямало абсолютно никаква прилика. След като извършили проверка на самоличността му, куките разбрали, че той е издирван и за документно престъпление. Преди около три месеца се опитал да си открие банкова сметка с фалшивата лична карта. Банковите чиновници обаче също не се вързали на номера с Никълсън и натиснали паник бутона, но Рикардо успял да се изпари навреме. След като бил отведен в ареста, Де Барос отхвърлил обвиненията, а на по-късен етап бил изпратен в психиатрията за преглед.

Брад Пит

Преди два дни пък стана ясно, че българският Брад Пит също се занимава с кражби на автомобили. Ченгета от Дупница спипаха 25 годишния Стоян от Бургас с краден Х5 и го арестуваха. Младежът нямал никакви документи освен лична карта, не могъл да представи шофьорска книжка и талон.

Когато полицаите го хванали за врата, Стоян задъхано обяснил, че той е българският Брад Пит и след няколко дни ще лети за Холивуд, където щял да се снима в „Транспортър 4”. Като разяснение за превишената скорост разказал, че в момента пътувал към Банско за бизнес среща, а колата му дал назаем негов близък приятел полицай. Впоследствие бургазлията е освободен, но на изпроводяк служителите също му казали да се прегледа при психиатър.

Бисти Бойс възпяха крадците на коли:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *