Спайс гърлс се събират отново!

Spice Girls

Феновете им вече са прехвърлили отдавна тинейджърската възраст, но още не са ги забравили. Последната новина за тях ги зарадва неимоверно.

Оказва се, че Викторя Бекъм ще забрави дрязгите и ще се присъедини към Спайс Гърлс за техния мюзикъл Viva Forever.  38-годината Пош ще се срещне с бившите спайски в Лондонския Уест Енд утре. Това ще е първият път, откакто се събират след турнето им през 2008. Viva Forever носи името на популярната песен на групата, написана от Дженифър Сондърс, в чест на момичешката музика.  Мюзикълът ще се изнесе на сцена през декември. Според източник имало много клюки, че Виктория няма да участва в шоуто, но за нея то винаги е било приоритет и с нетърпение очаква да види останалите момичета. Мюзикълът е голяма гордост за тях и ще бъде много емоционален, продължава източникът. Това е плод на Джуди Креймър, продуцент на мюзикъла на

Spice Girls

Абба, Mamma Mia! и бившия мениджър на спайските, Саймън Фулър.  В него се разказва за майка и дъщеря, използвайки ТВ шоу за таланти като фон и придружено с най-големите хитове на момичешката банда. Спайс гърлс продадоха над 75 милиона копия по света и имаха 9 сингъла, номер 1 в класациите.

Viva Forever:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *