Скандал! Анджелина призна на Брад, че му е изневерявала с колега

Анджелина Джоли и Брад Пит

  Щастливата развръзка за актьорско­то семейство Анджелина Джоли и Брад Пит още е далеч. Холивуд­ските звезди, които трябва да се венчаят на 11 август в имението си във Франция, са в доста обтегнати отношение напоследък и е въпрос на време всичките им скандали да излязат наяве. Това не само би заплашило предстоящия брак на известната двойка, но може веднъж завинаги да я раздели.

 Приятел на Джоли раз­крил пред щатски медии, че брюнетката направила шокиращо признание на своя бъдещ съпруг в на­вечерието на годежа им. Анджелина обяснила на Брад, че преди около шест години, в началото на връзката им, го излъгала с друг мъж. Тогава с Пит още не били афиширали сери­озните си намерения за голямо и здраво семейство и актрисата си позволила да легне с колега, чието име все още е не е ясно.

 Холивудската красавица смятала, че тогавашното й прегрешение пречело на отношенията й с люби­мия. Тайната, която звез­дата пазила толкова дъл­го, я разяждала отвътре и не й давала мира. Затова и преди да сключи брак с Брад, Анджелина искала да се покае и да си при­знае греха. На нея никак не й било лесно да вземе подобно решение, но же­лаела да започне живота си на чисто, без миналото да й тежи. 

С децата си

  Според пожелалия ано­нимност приятел, разказал историята за изневярата, Брад останал поразен от откровението на бъдещата си жена.Той отсякъл, че ако не били шестте им деца, щял да зареже невярната си половинка. След което заминал за Франция, за да организира сватбата. От този момент нататък обаче отношенията му с половин­ката хич не били цветущи.

Техни при­ятели сега са на мнение, че въпреки приготовления­та за венчавката Джоли и Пит няма да чуят Менделсон.

 „Скандалите им зачес­тиха, откакто решиха да сключат брак. Атмосферата около тях вече никак не е романтична“, коментират близки до звездния тан­дем.

 

Местят се в Лондон

  Бъдещите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли си купиха още едно жилище, този път в Лондон. Звездите платили 10 млн. паунда за къща в предградие­то Ричмънд.

 Имотът е добре познат на холивудското семей­ство. Миналото лято Брад снимаше филм в английската столица и с жена му бяха наели същата резиденция за сумата от 30 хиляди па­унда на месец. Палатът има вътрешен басейн и дърворезба от XV век.

 Според таблоидите съществува вероятност и Дженифър Анистън да се сдобие с къща в този тузарски район и с бившия й съпруг Брад Пит да станат съседи. Чаровната актриса се оглеждала за място в Лондон, където да отседне, докато снима новата си комедия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *