Силвестър Сталоун се мести у нас

Силвестър Сталоун ще се мести у нас заради страстта си по дието-ложката Енджи Касабие
Силвестър Сталоун ще се мести у нас заради страстта си по дието-ложката Енджи Касабие

Силвестър Сталоун хареса живота и условията за работа в България и възнамерява да прекарва у нас все повече време. Според последните информации актьорът смята да живее в родината ни през по-голямата част от времето, защото тук може да развива сравнително евтино и на спокойствие продуцентския си бизнес.

След като засне две от последните части на „Непобедимите“, Слай планира да реализира в България и още няколко филма. Актьорът иска да снима тук продължения на „Роки“ и „Рамбо“, като за целта вече е поръчал издирването на подходящи терени. Сталоун бил впечатлен от природните ни забележителности и най-вече от тънките цени на киноуслугите. Той бил убеден, че ще постигне голям финансов успех, ако направи у нас нови епизоди на най-успешните си ленти.

Силвестър Сталоун Холивудският ас сериозно се замислял и дали да не си купи имот в страната, понеже му било писнало да спи по хотели. Адвокатите му засега го разубеждавали, плашели го с измамите, които стават у нас с чужденци, желаещи да инвестират в недвижимо имущество. И все пак последната дума ще е на Слай, така че нищо чудно след известен период от време адресната му регистрация да е в София.

Според запознати, Сталоун иска да се мести у нас заради особено близките си отношения с диетоложката Енджи Касабие. Неотдавна столичен ежедневник сензационно разкри, че холивудската звезда поддържа интимни отношения с 26-годишната красавица от миналото лято. Енджи се занимава с хранителния режим на „Непобедимите“ и успяла да омае Сталоун. Тя дори му ходила на гости в Америка.

„Слай е луд по нея. Нищо чудно да е решил да се установи в България, за да е по-близо до нея“, коментират запознати.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Силвестър Сталоун се мести у нас"

  1. ArthurTaug   14.02.2016 at 5:03

    кривого лица и невнятной речи его постоянно дразнили. Рассчитывать ему было не на кого

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *