Силвестър Сталоун полудя от мъка, обяви, че е прокълнат!

Смъртта на Фиби накара Слай отново да се сети за за губата на любимите си хора

  Силвестър Сталоун не може да излезе от черната серия, в която попадна миналата година. След като през 2012-а погреба двама от най-близките си хора – големия си син и сестра си, сега екшън героят загуби и домашния си любимец. Това тотално го е подлудило и е напълнило главата му с мрачни мисли.

Миналото лято синът на Слай Сейдж бе открит мъртъв в дома си. По-късно през 2012 г. Сталоун бе принуден да погребе и сестра си, която издъхна след тежко боледуване от рак. Всички тези събития сериозно белязаха актьора и днес той не е същият. Вманиачил се е в сигурността на близките си и изпада в паника при мисълта, че може да ги загуби. Семейството му е притеснено за душевното му здраве, но не знае как да му помогне.

Фиби

Последното, което съсипало Слай, било изчезването на кученцето му Фиби. Разстроен за домашния си любимец, актьорът тръгнал да обикаля тузарския район около резиденцията си в Бел Еър. Разлепил плакати със снимка на песа, на които обявил награда от 10 хиляди долара за онзи, който му помогне да открие палето.

Уви, кученцето така и не се прибрало у дома. То било открито мъртво от един от служителите в огромното имение на Сталоун. Покрусен, Слай плакал като дете, когато му обявили, че Фиби най-вероятно е била разкъсана от койот.

Актьорът поискал домашният му любимец да бъде погребан с траурна церемония. Наел дори агенция, която да осигури ковчег и всичко друго, което е необходимо.

„Съвсем се е побъркал с цялата тази смърт около себе си. Държи се неадекватно и все повтаря, че е прокълнат“, разкриват близки до холивудския любимец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *