Сестрата на Майкъл Джексън – Ла Тоя взе попечителство върху децата му!

Майкъл Джексън

  Богатството на Майкъл Джексън минава на разположение на неговата най-голяма сестра Ла Тоя. 56-годишната певица почти е успяла да сложи ръка върху наследството на Джако, нагърбвайки се с ролята на попечител на трите му непълнолетни деца. Малчуганите са още тийнейджъри и нямат право да харчат онова, което именитият им баща остави след смъртта си.

Според „Ню Йорк Поуст“ от почти година Ла Тоя е поела всички грижи за племенниците си – Принс на 16 г., Парис на 15 г. и Бланкет на 10 г. Това я прави и най-сериозната кандидатка за техен постоянен попечител и съответно човек, който ще се грижи за наследството им, докато не навършат пълнолетие.

Ла Тоя Джаксън

Ситуацията никак не се харесвала на останалите роднини от клана Джаксън. Те до последно се надявали, че ще изманипулират децата и ще им вземат част от завещаното.

Миналата година избухна грандиозна вражда между членовете на семейство Джаксън по въпроса кой ще е настойник на хлапетата. Братята на Майкъл Джексън, и сестра му Джанет заявиха, че майка им Катрин, която вече е на възраст не е в състояние да се грижи адекватно за Парис, Принс и Бланкет. Тяхното желание бе да поемат в техни ръце управлението на наследството, то обаче срещна отпор от децата. Тийнейджърите, и най-вече Парис, се опълчиха на чичовците си и леля си като заявиха, че се опитват да откраднат завещаното от Джако.

В същото време Ла Тоя стоеше в сянка, без да се намесва.

С този свой хитър ход тя спечели доверието на племенниците си. В момента Ла Тоя, Принс, Парис и Бланкет живеят заедно в семейното имение в Калабасас, Калифорния. Управлението на сметките е поето от 56-годишната леля.

„Децата се нуждаеха от комфорт и спокойствие след всичко, което преживяха. Ла Тоя им осигури всичко това. Тя се грижи за тях, както Майкъл би правил.

Докато всички останали алчно се нахвърлиха към парите им, тя реши да постъпи по друг начин – да им помогне да последват мечтите си, коментират познати на звездната фамилия.

Благодарение на леля си, 16-годишният Принс вече получи шанс за изява – наскоро той стана водещ на тв шоу. Парис пък снима първия си филм. Единствено малкият Бланкет още не е наясно с талантите си, но в семейството твърдят, че е много музикален.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *