Серина дава с*кс съвети на Гришовица

Серина Уилямс
Серина Уилямс

Американската газела Серина Уилямс е дала безценни съвети на колежката си Мария Шарапова как да поддържа вечно жив любовния й огън с Григор Димитров, пишат жълти медии отвъд океана.

Мария Шарапова
Мария Шарапова

Наскоро настоящата Гришовица призна, че е заровила томахавката със Серина, която преди нея мина през леглото на хасковлията. Двете в началото на тази година успяха да се спречкат по време на турнира „Уимбълдън“, когато американката Маша Шарапова се заяде индиректно с рускинята. „Тя започва всяко едно сове интервю с думите „Толкова съм щастлива с Григор, такава късметлийка съм“. Това е толкова скучно. И ако иска да бъде с мъж, който е безсърдечен, нека да го направи“, каза Серина, визирайки именно Димитров за човека със студено сърце.

Враждата между Гришовици обаче вече е в кофата за боклук. Преди седмица двете се срещнали на кафе в Лос Анджелис, където Маша притежава огромна къща.

3а какво могат да си говорят две жена, бившата и настоящата на един мъж, освен за с*кс?!“, интригантстват за срещата на тенисистките US-таблоидите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *