Седем знаменитости със странности по телата!

Когато гледаме звездите винаги мислим, че са родени перфектни. Признания от самите тях обаче, предполагат друго.
Тай Дигс : повече пръсти. Като дете дете актьорът е имал полидалтилия, което значи повече от пет пръста на ръцете и

Тай Дигс

краката. Това състояние се появява на всеки 500 до 1000 новородени и се смята, че се предава по наследство. В повечето случаи, както и при Дигс, дефектът е отстранен оперативно. Тай е познат на зрителите от   сериалите Али Макбийл, Западното крило и др.

Аштън Кътчър

Аштън Кътчър: сраснати пръсти. Звездата от „ Двама мъже и половина” имал синдактилия или сраснати пръсти. „ Е все пак не може всичко да е перфектно”, споделя звездата . Синдактилията обикновено се получава между втория и третия пръст и е много често срещан дефект. Всяко едно на 2500 бебета е родено със синдактилия, за която е необходима хирургическа намеса.
Кери Ъндърууд : трето зърно. Кери Ъндърууд признала, че й били

Победителката в American Idol Кери Ъндърууд

премахнали трето зърно. „ Изглеждаше като бенка”, споделя тя. Състоянието се нарича полителия и се среща сравнително често. Други знаменитости с подобен дефкт са певицата Лили Алън и актьорът Марк Уолбърг.

Анди Гарсия

Анди Гарсия : сиамски близнак. Актьорът бил роден с недоразвит близнак, прикрепен към рамото му.  Разбира се, израстъкът бил премахнат скоро след раждането.
Сийл : Лупус. Добре известните белези по лицето на певеца са

Сийл

всъщност резултат от автоимунното заболяване лупус, което засяга най-вече главата и врата. Типично се появява при хора на възраст от 20 до 40 години, като половината от пациентите имат обриви по бузите.
Хоакин Финикс : заешка уста. Уникалните устни на Хоакин Финикс не са толкова мистериозни както някои мислят. Тяхната необичайна форма се дължи на заешка уста- добре

Хоакин Финикс

известно състояние, при което двете страни на устните при бебето не се съединяват както  трябва по време на петата или шестата седмица от бременността.

Каролина Куркова

Каролина Куркова : няма пъп. Моделът Каролина Куркова е позната със своите секси извивки, но предизвика очевидно смущение, когато дефилира на шоуто на Victoria’s Secret в Маями през 2008 и се оказва, че няма пъп. Въпреки че списанията се постараха да опровергаят новината, то липсата на пъп в действителния живот може да е следствие на пъпна херния. Това се появява, когато част от вътрешните органи проникнат през мускулите на корема и променят вида на пъпа.  Пъпните хернии са много чести при децата на възраст около 1 годинка и се лекуват с хирургическа намеса.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/GBVxCyIdcC4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *