Салма Хайек: Излишните килограми са полезни!

Салма Хайек има съблазнители извивки

Салма Хайек смята, че модата налага много на жените да изглеждат като малки момчета. 46-годишната актриса, която е щастливо омъжена за милиардера Франсоа- Анри Пино е позната с великолепните си латино извивки.

В последните години ние сме заставени да се борим с нашата природа, за да изглеждаме като момченца и да сме приемани от обществото за красиви, смята тя. По принцип младите момичета с нетърпение очакват да пораснат и да приемат женствени форми, а сега целта ни е регрес- да изглеждаме като малки деца.

Салма Хайек

Звездата има фигура за завиждане, но казва, че не се отрича от никаква храна, а напротив, смята, че разнообразната й диета е ключът към добрия й външен вид. Тя споделя, че е закръглена, защото обича да си хапва и да пийва вино.

Не е добре за модата, но пък е добре за настроението. Тя е щастлива, защото си хапва. На 46 няма да има Ботокс. А защо? Именно защото хапва – и мазнините, и зеленчуците.

Според актрисата, ако се прекалява с упражненията, но не се яде, то неминуемо има последствия за кожата, а всичко предизвиква стареенето. Ако не се ядат въглехидрати, то метаболизма се забавя.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ohc2FLezowQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *