Роби Уилямс бил обсебен от извънземните!

Роби Уилямс

Звездата признава, че манията му по извънземните карала хората да го вземат за странен. 38-годишният Роби се впечатлил от извънземните преди десет години.

Скоро обаче решил да се обърне към модата, след като осъзнал, че неговото хоби оказва влияние на имиджа му и го кара да качва килограми. Когато говори за своята марка дрехи Роби споделя, че от 16-годишен всичко, което прави било да записва албуми, да рекламира албуми, да ходи на турнета и това правил 20 години.

Започнал да търси друго занимание и помислил, че това е да прави документални филми за НЛО. Но и това не му допаднало, защото станал доста странен и дебел.

Роби

Това било истински PR кошмар, затова мениджърът му му подхвърлил идеята за марка дрехи. Звездата, чиято съпруга ще го дари с първото им детенце след няколко седмици срещам много подигравки за интереса си към НЛО, особено, когато заявил, че човечетата го посетили в студиото му , след като записал парче за тях. ‘Тъкмо бях завършил песен, която се казваше Аризона, която е за извънземно отвличане, когато видях блясък, меше като магия”, спомня си Роби.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WZgLxPV-X-Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *