Ричи Самбора: Джон Бон Джоуви е ла*но!

Ричи Самбора и Джон бон Джоуви

  Рокаджиите от „Бон Джоуви“ са се хванали яко за гушите. Музикантите от години не се понасят, но в последните месеци положението направо излязло от контрол. Причината била в световното турне на групата, което вече мина през София. В него не се включи един от емблематичните й членове – китаристът Ричи Самбора.

Спорът в редиците на рок формацията избухнал именно между виртуозния китарист и фронтмена Джон Бон Джоуви. Музикантът в последния момент отказа да тръгне с колегите си на турне, а сега бил бесен от това, че Бон Джоуви разправя пред медиите за неговите проблеми с алкохола и наркотиците. Стига е хвърлял боклуци срещу мен! Джон се излага! Той наистина се оказа страшно миризливо лайно!“, заяви Самбора публично по повод твърденията на вокала на бандата, че пак се друса. Ричи настоява, че не се е върнал към пиенето и дрогата, а е напуснал групата по други причини, които обаче държи да запази в тайна от медиите, тъй като спорът щял да се реши в съда.

В скорошно интервю за в. „Ивнинг Стандарт“ 50-годишният Джон Бон Джоуви намекна, че 53-годишният му бивш колега се е отказал от световното турне заради злоупотребите с различни вредни субстанции. Музикантът просто не можел да се откачи от дрогата и това му пречело да концертира.

„Все по-трудно ми е когато ми се налага да се срещам с журналисти и да нямам какво да кажа по темата за Ричи, понеже всичко, което мога да споделя, е това – няма го по лични причини. Той е преминавал през тези неща и преди време и за наше щастие човекът който през 2011 г. го заместваше, и този път се отзова“, заяви Бон Джоуви след концерта си в Лондон.

От своя страна Ричи не си премълча. Той отвърна на твърденията на Джон с контраинтервю в американската преса. „В момента нямам някакви кой знае какви проблеми в живота си, обичам феновете си и се чувствам зле заради тях в момента. Според мен, Джон иска просто да разбере дали би могъл да напълни стадионите и без мен, което единствено показва, че е комплексар.

Стига е говорил глупости! Той трябва да спре, защото ми вреди. Сега аз хвърлям усилията си върху моята модна марка“, разлюти се Самбора. Според него никой в групата не понася Джон, но го търпят, тъй като нямат друг избор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ричи Самбора: Джон Бон Джоуви е ла*но!"

  1. Мила Джелебова   04.06.2013 at 9:30

    Боже, колко истинска иформация. Ей, журналисти доста добър преразказ на темата Джон и Ричи. Нищо от това, което сте се опитали да ни кажете не е вярно. Но нали трябва да си напълните страниците с нещо… Жалко за пропилените ви години в университетите и заетите от вас места на някои с повече акъл.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *