Ричард Гиър в развод

Бракът на Ричард и съпругата му Кари се разпаднал заради изневерите на актьора
Бракът на Ричард и съпругата му Кари се разпаднал заради изневерите на актьора

  Ричард Гиър и съпругата му Кари Лоуел са в развод. Според официалната информация двамата решили да сложат край на своя 11-годишен семеен живот, защото усетили, че връзката им е изчерпана. Злите езици пък мълвят, че главната причина за разтрогването на брака са изневерите на актьора от „Хубава жена“. Той така и не успявал да се държи като сериозно обвързан мъж.

64-годишният Ричард и 52-годишната му колежка и половинка имат син Хоумър. Дори обаче и фактът, че общият им наследник е ученик, не ги накарал да размислят за развода. Според публикация във вестник „Ню Йорк поуст“ съпрузите вече били предприели конкретни стъпки за разтуряне на семейството.

Наскоро Гиър и Лоуел бяха обявили имението си в Хамптън, Ню Йорк за проджба, на цена от 65 милиона долара. Адвокатите и счетоводителите им пък разгледали състоянието на сметките им в които има 45 милиона долара за поделяне.

Ричард Гиър Приближен до двойката твърди пред „Ню Йорк поуст“, че съпрузите живеят отделно от доста време насам. Кари натирила Ричард от семейното гнездо, защото той й кръшкал. За прелюбодействата му госпожата научавала от медиите.

Преди година кинолюбимецътси имал неприятности с мъж, на когото задирял младата изгора. Ричард смигал на сексапилната блондинка направо пред погледа на кавалера й. По някое време взел да й говори и мръсотии и тя почервеняла от объркване. Тогава се намесил и кавалерът й. Той предупредил актьора да се махне от масата им, но нищо такова не последвало. Гиър продължил да нахалства, което още повече вбесило мъжа на русокосата красавица. В един момент човекът хванал натрапника под мишниците и го изхвърлил от заведението. На панаира станали свидетели знаменитости като Гуинет Полтроу, майка й Блайт Данър, Мерил Стрийп и Алек Болдуин. Ричард се държи по този начин от години.

Обича съпругата си и не иска да се разделя с нея, но не може да устоява на красиви изкушения. Затова двамата с жена му често се карат“, разкрива близък до холивудското семейство.

В миналото Гиър бе женен за супермодела Синди Крауфорд. Още тогава манекенката загатваше в интервюта, че той не е пример за вярност.

Бракът със звездата от „Хубава жена“ е трети за Кари Лоуел. Тя има 23-годишна дъщеря Хана от актьора Грифин Дън, припомнят запознати с живота й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *