Рийз Уидърспун и съпругът й Джим Тот, попаднаха зад решетките за пиянство

Звездното семейство се изложи жестоко с пиянството си

  Рийз Уидърспун вече не е доброто момиче на Америка. Тя и съпругът й Джим Тот станаха централна тема в медиите отвъд океана, след като грубо погазиха закона. Двамата бяха арестувани миналата седмица за шофиране в пияно състояние и неуважение към полицията.

Новината шокира най-верните почитатели на Уидърспун, за които тя винаги е била пример за подражание. Блондинката никога преди не е попадала в подобна неприятна ситуация и не се е държала неприлично на публично място.

Актрисата и любимият й станали за резил, прибирайки се от парти. Полицаи спрели за проверка управлявания от Джим автомобил, след като забелязали, че се движи в лентата за насрещно движение. Последвалият тест установил, че водачът е употребил алкохол в големи количества.

Вместо да се покае, съпругът на Рийз вдигнал скандал. Намесила се и добре почерпената кинозвезда. Тя дори успяла да задмине половинката си по агресивност.

Ченгетата не се церемонили много и извадили белезниците. После семейният тандем бил откаран в ареста по обвинение в нарушаване на обществения ред.

„Г-жа Уидърспун каза провесвайки се през прозореца, че не и се вярва, да съм истински полицай. Добросъвестно я посъветвах да седне и да замълчи. Тогава тя ме попита: „Знаете ли името ми?“. Отвърнах й, че точно в този момент не е нужно да знам коя е. А тя: „Ей,сега ще разбереш коя съм. Ще ви предават по новините“, написал е в доклада си един от полицаите.

Нарушителите били пуснати на свобода на следващата сутрин. Поизтрезнели, те изразили съжалението си и се опитали да потулят скандала.

„Изпих едва едно питие в повече. Това не ме прави лош човек, но много се срамувам от поведението си“, коментира впоследствие пред медиите актрисата.

Вече са готови пробите, показващи съдържанието на алкохол в кръвта на Джим Тот. Оказва се, че той е карал с 1,39 промила, при допустими 0,8. Издънката може да му коства огромна глоба и отнемане на книжката за дълго време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *