Риана чака дете от Крис Браун!

Риана

  Риана и гаджето й Крис Браун скоро ще станат истинско семейство, гласи един от най-горещите слухове в шоубизнеса. Според клюката барбадоската изпълнителка е бременна и е въпрос на време това да проличи на фигурата й.

Пикантната мълва тръгна, след като Риана отново отмени концерт от турнето си заради неразположение. Само преди седмица пък тя бе щракната от папараци да посещава своя личен лекар. Всичко това дава повод на щатските медии да предположат, че певицата е заченала от приятеля си Крис Браун.

Риана и Крис често говорят за наследници

Дали обаче барбадоската действително е трудна, или неразположението й се дължи на пролетна умора, още не е доказано. Близки хора на изпълнителката твърдят, че в началото на март тя прекарала вирусно заболяване, но пък едва ли се лекува от него вече втори месец. Във всеки случай истината ще стане ясна в близко бъдеще.

В неотдавнашно свое интервю за популярно списание 25-годишната изпълнителка сподели, че има планове за деца от Крис. Двамата се разбирали отлично и след като отново се събрали, възнамерявали да преминат в нов етап от връзката си.

„Сигурно ще имаме бебе. Моля са да имам възможността да отида на едномесечна заслужена почивка. Трябва доста неща да си изясня, да ги направя така, че да не ми се налага никога повече да организирам изморителни турнета, въпреки че много ги обичам. Желанието ми е след пет години да бъда здрава и щастлива“, обяви Риана тогава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *