Риана се страхува да се влюби!

Робин Фенти

Въпреки клюките, които й приписват нов любовник всяка седмица, от дълго време Риана няма сериозна връзка. Последната такава не завърши добре.

През февруари 2009 няколко снимки на лицето й, обезобразено от Крис Браун обиколиха света. Тогава тя сложи край на връзката си с него и оттогава не е откривала любовта.  В интервю наскоро, певицата си спомня за своята болка и начинът, по който се отнася към връзките вече. Тя признава, че когато е била влюбена всичко е било фантастично, но само за един миг животът й се е променил напълно. Всичко, на което е държала до този момент изчезнало

Риана

безвъзвратно и подобна болка тя не била преживявала. „Много се страхувам  да не я преживея отново” , споделя звездата. 24-годишната Риана добавя, че винаги е била много внимателна в личния си живот и не се доверява на хората. Тя споделя, че ако срещне някого, когото намира за добър ще действа бавно, но ако нещата се задълбочат ще се затвори напълно.  Не ни остава нищо, освен да й пожелаем по-скоро да намери сродната си душа.

Rihanna – Rude Boy
http://youtu.be/e82VE8UtW8A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *