Риана полудя по наркотиците

Певицата разви параноя от папараци
Певицата разви параноя от папараци

Риана май пак прекалява с наркотиците. Звездата призна, че постоянно й се привиждат папараци и не се чувства комфортно дори у дома си. Американски психиатри пък побързаха да обявят, че й е необходима специализирана помощ.

Риана„Не мога да се разхождам спокойно, струва ми се, че някой нонстоп ме наблюдава. Все си мисля, че някъде около мен има папараци. Даже когато съм в моята спалня и завесите на прозорците са спуснати, пак не съм спокойна и все съм нащрек“, заяви барбадоската в интервю. Симптомите, които сподели, много приличат на параноята на наркомани.

Риана не крие, че преди години е преживяла и друга криза. Тогава имала проблеми с нервите и идентичността, които също са характерни за зависимите от дрогата.

Според запознати, в последната година Риана била плътно на кокаин. Ако се вярва на публикации в таблоидите, певицата шмъркала по 2 грама дневно, за да е в кондиция.

„Тръгнала е надолу със страшна сила. Като нищо догодина ще последва съдбата на Бритни Спиърс, която напълно изтрещя от дрогата“, мрачно пророкуват светски хроникьори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/lWA2pjMjpBs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *