Проклятие тегне над Том Круз!

Том Круз

Изглежда актьорът е жертва на странна прокоба. Всички жени, с които е сключвал брак са го напуснали, когато са навършили 33 години.

Изненада ли ви разводът на звездата с Кейти Холмс? Достатъчни са няколко прости изчисления, за да се предскаже, че майката на Сури няма да остане дълго до звездата от Топ Гън. Както предшественичките й Мими Роджърс и Никол Кидман, Кейти също напуска актьора на 33. Само Пенелопе Круз, за която не се е женил прави изключение. Двойката се разделя, когато красивата испанка е на 30, но… след 3 –годишна връзка. Ето и някои други тревожни съвпадения- разликата във възрастта между съпругите на актьора- Мими Роджърс е родена през 1956, Никол Кидман –през 1967, а Кейти Холмс

Том Круз и Кейти Холмс

– през 1978. Разликата във възрастта им е 11 години, а 3 умножено по 11 прави 33. Без да говорим за годините, когато Том Круз се е развел: първият път е през 1990, вторият- през 2001, а третият през 2012, пак 3 пъти по 11….. съвпадение ли е това?  Това мистериозно число, което преобладава в личния живот на Том Круз е пълно със значение…и Исус е умрял на 33… Вероятно следващата съпруга на актьора ще е родена през 1989 и ще се разведат през 2023, да видим дали ще се случи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *